over mezelf

Beste lezers,

Sinds september 2013 ben ik aan de slag als leerkracht lager onderwijs. Mijn eerste jaar als juf deed ik interims in het eerste en zesde leerjaar. Het tweede schooljaar was ik halftijds de juf van het tweede leerjaar en gaf ik halftijds zorg aan de kleuters. Sinds het schooljaar 2015- 2016 ben ik officieel de juf van het eerste leerjaar :). School is mijn passie. Ik maak graag materialen, ga graag op zoek naar nieuwe ideeën en werkvormen. Om mijn materiaal, ideeën en nog zoveel meer met anderen te delen ben ik deze blog begonnen. 


Naast mijn werk ben ik graag bezig met knutselprojectjes en het maken van stempels. Ik kan dan ook uren bezig zijn met het afspeuren van pinterest en andere blogs. Hier haal ik veel inspiratie en ideetjes uit.


Ook nieuwe plaatsen/ winkels/ café's/ ... ontdekken vind ik super. Ik heb een lange lijst met leuke adresjes die ik (nog) een keertje wil bezoeken.


Met deze blog wil ik mijn materiaal en ideetjes met anderen uitwisselen. Ik ben een grote voorstander van het online delen en ben er van overtuigd dat we veel van elkaar kunnen leren en veel inspiratie van elkaar kunnen opdoen. Ik doe in ieder geval elke dag inspiratie op van de ideeën die ik van anderen zie. Zo motiverend!


Jullie mogen al mijn deeën en zelfgemaakt materiaal gebruiken. Gelieve wel naar mijn blog te verwijzen als je mijn materiaal letterlijk gebruikt of foto's van mijn blog deelt.

Veel plezier!


Liefs,

LiseAls je een vraag of opmerking hebt mag je me steeds mailen lise.nicodeme@live.be


3 opmerkingen:

Kim De Backer zei

Ik vind jou helemaal top!
Je maakt prachtige materialen én je deelt ze dan ook nog met iedereen!
Enorm bedankt!

Groetjes, Kim.

Unknown zei

Hoi Lise, zou jij mij jouw leesslinger kunnen mailen. Daar zou ik heel blij mee zijn. Ook ander materiaal voor een leescircuit zou ik erg waarderen.
Ik had jou een mail gestuurd, maar daar had ik geen antwoord op gekregen. Daarom probeer ik op deze manier.
Ik word er blij van alles wat jij bedenkt en maakt. Gr. Ingrid

midasi zei

Beste Lise,

Heb jij mijn mails ontvangen?
Ik heb geld overgemaakt, maar nog geen reactie ontvangen en ik zou je 'Spel van de week' zo graag vanaf de start van het schooljaar (maandag) gaan gebruiken.
Met vriendelijke groet,

Mirjam van den Berg